کنیا Kenya
Visa bg

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا کنیا

دو قطعه عکس 3*4 

پاسپورت با 6 ماخ اعتبار از تاریخ سفر

گواهی اشتغال به کار ترجمه شده 

رزرو هتل 

رزرو بلیت 

مدت زمان لازم برای آماده شدن ویزا یک هفته کاری

 

در صورت نیاز با کانتر مربوطه خانم نارویی به شماره 05132211144 تماس حاصل فرمایید .

 

ما را بیابید.

Gotop