مکزیک %d9%85%da%a9%d8%b2%db%8c%da%a9
Visa bg

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا مکزیک 

اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ پرواز

سند ملکی 

مدارک شغلی

پرینت حساب بانکی 6 ماه اخیر 

ترجمه تمام صفحات شناسنامه 

دو قطعه عکس 6*4

ووچر هتل 

رزرو هتل 

کلیه مدارک ترجمه رسمی و مهر دادگستری

مدت زمان لازم برای آماده شدن ویزا مکزیک حدودا 15 روز کاری 

 

 

در صورت نیاز با کانتر مربوطه خانم نارویی به شماره 05132211144 تماس حاصل فرمایید 

 

ما را بیابید.

Gotop