استرالیا %d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%b1%d8%a7%d9%84%db%8c%d8%a7
Visa bg

مدارک لازم جهت صدور ویزا استرالیا

 فرمهاي پرشده فارسی

اصل پاسپورت ( امضاء شده ) با 6 ماه اعتبار از تاریخ ورود به استرالیا به همراه فتوکپی آن

دو قطعه عکس رنگی جدید 6*4

 فتوکپی از ویزاهای گذشته علی الخصوص ویزاهای اروپا،انگلستان و آمریکا

ووچر هتل

ارائه ترجمه رسمی مدارک شامل:

اسناد مالکیت  +  پرینت حساب بانکی 6 ماهه گذشته ،صورت حساب جاری،دفترچه پس انداز + گواهی شغلی (آگهی تاسیس و تغییرات شرکت،جواز کسب و...) + شناسنامه + اشتغال به تحصیل فرزندان (در صورت همراه بودن در سفر)

*خواهشمند است فرمهای فارسی به صورت کامل و امضاء شده ارسال گردد.

مدت زمان لازم جهت آماده شدن ویزا 25 روز کاری 

 

 

درصورت نیاز با کانتر مربوطه خانم نارویی به شماره 05132211144 تماس حاصل فرمایید . 

ما را بیابید.

Gotop